Blog de antreprenoriat
Depresia de antreprenor – podcast cu Chinezu

Depresia de antreprenor – podcast cu Chinezu

Autor: Cristian Dorobantescu | 07 Mar 22 | Publicat in: Antreprenoriat

Depresia de antreprenor – “adica aia de isi angajeaza sclavi sa faca bani pentru ei” pot fi deprimati?

Nu stiu cand au trecut 2 ani de cand am vorbit la Podcastul lui Chinezu despre depresia de antreprenor. Am vorbit despre multe si chiar vorbitul asta la podcast a avut un rol terapeutic.

Ganditi-va la asta: va simtiti atat de coplesiti incat este inutil sa va ridicati din pat. E inutil sa mancati, sa va spalati. E inutil sa vorbiti. In principiu, nu are nici un rost sa traiti. Si cu toate astea, trebuie sa te imbraci si sa te duci zilnic sa vinzi 2 lucruri: la clienti trebuie sa le arati ca esti entuziast ca semnezi contractul si duci treaba la bun sfarsit; la angajati, indiferent cat de greu este, sa arati incredere ca totul va fi bine si nu vor ramane pe drumuri.

Cred ca de fapt in 2020 am vorbit mai bine decat pot sa scriu acum, dupa, asa ca poate e bine sa sariti direct la partea audio. Stiu, in Romania e ceva rusinos sa suferi de o afectiune psihiatrica, dar nu sunteti singuri, si, da, exista un dupa depresie, daca faceti cateva lucruri sa iesiti de pe spirala depresiei.

Daca esti antreprenor si simti ca nu mai ai nici o iesire, ca problema ta este atat de grava incat ceilalti nu pot nici macar sa o inteleaga, ca e din ce in ce mai rau si e numai vina ta, atunci sa stii ca de fapt s-ar putea sa ai o depresie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cristian Dorobantescu

Cristian Dorobantescu este un antreprenor din Romania care continua sa descopere pe propria piele cum sa faci greseli in business.
Asa cum nu e niciodata prea devreme sa incepi un business, nu e niciodata prea tarziu sa descoperi un nou mod prin care lucrurile ar putea sa nu mearga in afacerea ta.

Primeste cele mai noi articole pe email